Kotimaisia puutuotteita

Puiset käyntikortit

Maailma on muuttunut paljon sitten viime vuosituhannen, ja se tulee muuttumaan entistä enemmän digitaalisemmaksi tulevina vuosina. Se näkyy varsinkin kaikessa yritysten tulosteissa, kuten laskuissa, esitteissä ja tarjouksissa. Mutta aina joskus tapaat jonkun, jolle haluat ehdottomasti jättää jotain, jolla saat itsesi painautumaan hänen mieleensä. Silloin ei auta käteen kirjoitettu nettisivuosoite tai Twitterin käyttäjätunnus, vaan henkilön pitää muistaa juuri se objekti, jossa sinut mainitaan. Siksi puiset käyntikortit ovat meillä valikoimissa. Kun asiakkaasi saa sellaisen hyppysiinsä, hän tutkii sitä, pyörittelee käsissään, haistaa sitä: on se puuta.

Puiset käyntikortit

Suomalainen innovaatio, koivusta valmistettu ohutviiluvaneri tunnetaan paremmin lentokonevanerina. Ohutviilua on käytetty juurikin pienoismallien valmistamiseen. Ja käytetään toki edelleenkin – joskin muitakin käyttökohteita on tullut rinnalle.

Meillä puiset käyntikortit valmistetaan laserilla. Niihin ei siis upoteta ylimääräisiä väriaineita tai muita kemikaaleja. Kortit merkataan ja leikataan muotoonsa laserilla, jonka jälkeen jokainen kortti viimeistellään koneellisesti sekä käsin saamaan lopullinen silauksensa.

Koska korttien kaiverrus tapahtuu tietokoneellisesti, toimimme mieluusti yhteistyössä mainostoimistonne kanssa. Tällöin saadaan varmuus siitä, että käyntikorteissa käytetään haluamaanne graafista ohjeistusta. Totta kai myös itse valmistamme korttien ulkoasun, mikäli lähetätte logonne ja haluamanne tiedot meille.

Käyntikortteja ei tarvitse tilata kerralla tuhatmäärin. Riittää, että tilauksen määrä on 100 korttia per yhteystieto. Säilömme käyntikorttien tiedostot järjestelmässämme turvallisesti, ja näin meillä on valmius myös valmistaa kortteja lisää tarpeen mukaan.

 

Sananen ohutviiluvanerista

Ohutviiluvaneri on Koskisen Oy:n tuote, joka on erityisen suosittu materiaali pienoismallien valmistuksessa sekä sisustuksessa. Siitä valmistetaan paljon mm. lampun varjostimia.

Tästä syystä ohutviiluvaneria on saatavilla useita eri vahvuuksia. Ohuin vaneri on vain 0,6mm vahvaa ja sisältää silti 3 viilukerrosta. Yleisin vahvuus on 1mm, josta myös useimmat käyntikortit valmistetaan. Poikkisyyhyn taivutettaessa se käyttäytyy lähes samalla tavalla kuin pahvisetkin käyntikortit.

Lisäksi löytyy vielä 2mm ja 3mm vanerit, joita käytetään paljon muiden korttien valmistuksessa. Myös mitä ohuempaa vaneri on, sitä helpommin se taipuu. Yleisesti suosittelemme käyntikorttien materiaaliksi 1mm vaneria, sillä 0,6mm vanerissa on riskinä tietojen paistaminen läpi toiselta puolelta.

Kaikki käyntikortit valmistetaan kaksipuoleisina. Tällöin voitte tilata esimerkiksi kaksikielisen kortin, tai yksinkertaisesti sijoittaa logon toiselle puolelle, ja yhteystietonne toiselle.

Hinnoittelusta

Tilausmäärä Yksipuoleinen kortti, kpl Kaksipuoleinen kortti, kpl
100   kpl 1,20 € 1,35 €
500   kpl 1,11 € 1,26 €
1000 kpl Pyydä tarjous Pyydä tarjous

Hinnat alv 0%, voimassa toistaiseksi

Vieläkin ohuempaa ohutviilua

Puiset käyntikortit ovat nyt saatavilla myös 0,6 ja 0,8mm ohutviiluvanerista valmistettuna. Nämäkin vanerit koostuvat kolmesta viilukerroksesta ja taipuvat vieläkin enemmän kuin yhden millin paksuinen käyntikortti. Kortit ovat myös hieman tummempia, johtuen ohuemmista viiluista.

Tosi ohuiden käyntikorttien hinnasto:

Tilausmäärä Yksipuoleinen kortti, kpl Kaksipuoleinen kortti, kpl
100   kpl 1,27 € 1,42 €
500   kpl 1,18 € 1,33 €
1000 kpl Pyydä tarjous Pyydä tarjous

Hinnat alv 0, voimassa toistaiseksi.

Toimitusaikamme puisilla käyntikorteilla on noin 2 viikkoa tilauksesta. Tämä voi kuitenkin vaihdella sesongin ja työtilanteen mukaan.

Lähetä tilaus puisista käyntikorteista!

Postituslista
Liity mukaan! Lähetämme uutiskirjeen kerran kuussa.
* = required field

Tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus!