Kotimaisia puutuotteita

Herkut

Teemme yhteistyötä monen yrityksen kanssa suomessa. Yhdessä luomme tuotteen, joita ei muualta löydy. Me valmistamme pakkauksen, yhteistyökumppanimme pakattavan.

Lähetä tarjouspyyntö!

Juhla -konvehtirasia

Uutuus! Suklaatilan herkulliset konvehdit puurasiassa. Rasiaan pakataan 15 konvehtia, kolme kutakin makua. Konvehdit ovat Ylöjärveläistä käsityötä, rasia hämeenkyröläistä.

Rasian kanteen voidaan kaivertaa logo. Kun konvehdit on nautittu, voi rasian täyttää Suklaatilalla uudelleen tai keksiä rasialle uuden käytön.

 

 

Saaristolaisleipä

Tumma mallaslimppu kuuluu jouluun. Meillä tämä herkku pakataan erityiseen leipälaatikkoon joulunpunaisen liinan kera.

Saaristolaisleivän valmistaa Pitopalvelu Mampselli Hämeenkyröstä.  Kaikki leivät leivotaan tilauksesta, jolloin tuoretta leipää on aina saatavilla. Saaristolaisleipä on parhaimmillaan vasta kahden viikon kuluttua valmistuksesta, joten sen ehtii helposti vaikkapa postittamaan asiakkaalle.

 

Mokkamestareiden kahvilaatikko

Mokkamestarit on tunnettu kahvipaahtimo Ylöjärvellä, joka on toiminut jo 90 -luvulta lähtien. Nyt heidän kahvit pakataan meidän puiseen kahvirasiaan, joka on suunniteltu fiksusti. Rasiassa on nahkasarana, jolloin kannen voi taivuttaa taakse eikä sitä tarvitse irrottaa. Lisäksi rasiaan mahtuu kaikenlaiset kahvipaketit, jolloin rasia jää myös myöhempään käyttöön

 

 

Suklaalevyrasiat

Konvehtien lisäksi vaihtoehtona on myös suklaalevyjä. Suklaatilan marjaisat suklaalevyt pakataan kahden levyn puiseen avonaiseen lahjarasiaan, joka on logomerkittävissä. Suklaalevyjä on viittä erilaista makua.

 

 

 

 

 

Matildan konvehteja -rasia

Suklaatilan valmistama konvehtilajitelma erikoisessa, vedettävässä puurasiassa. Rasia avautuu keskeltä kahteen osaan, jolloin sen sisältä konvehdit paljastuvat. Melkoinen mysteerilahja!

Puurasia on logomerkittävissä halutunlaiseksi.

 

 

 

Lähetä tarjouspyyntö!

Postituslista
Liity mukaan! Lähetämme uutiskirjeen kerran kuussa.
* = required field

Tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus!