Kotimaisia puutuotteita

Puinen myyntipakkaus tuotteellesi

liukukannellinen myyntipakkausJo ennen kuin hankimme oman laserin ja valjastimme sen nykyiseen käyttöön, valmistimme monenlaisille tuotteille puisia pakkauksia monenlaiseen käyttöön. Rasioita valmistui esimerkiksi piirilevyille ja silmälaseille. Rasioita käytetään myös tavallisessa yritystoiminnassa kuten ravintoloiden laskutusrasiona tai kasinoiden pelimerkkirasioina. Puinen myyntipakkaus on elementti, joka nostaa tuotteen arvoa asiakkaan silmissä.

Kun laser saapui käyttöömme ja olimme muokanneet sen nykyiseen käyttöömme sopivaksi, siirtyi osa tuotantovaiheista sille – mutta laserilla voidaan tehdä tuotteisiin myös paljon muutakin. Pelkkien logojen ja nimikointien lisäksi on mahdollista kaivertaa puulle lähes millainen graafinen aineisto tahansa. Olemme perehtyneet graafisen aineiston hyödyntämiseen jo blogissamme, mutta valokuvien, logojen ja tekstien lisäksi kaiverrettava aineisto voi olla täysin sama, mitä painetaan muihinkin pakkauksiin. ainoa ero lopputuloksella on, että kaiverrus ei ole painatus.

Tarjottimet, esittelyhyllyt, kotelot..

puinen tarjotin narukahvoillaValmistamme tilauksesta myös kaikenlaisia tarjottimia, jotka voidaan myös helposti lokeroida. Näin tuotteille löytyy omat paikkansa helposti ja ne pysyvät paikoillaan.

Tarjottimet valmistetaan lämpökäsitellystä puusta, joka on 90% elämättömänpää raaka-ainetta kuin tavallinen, käsittelemätön puu. Tällöin tarjotin säilyy käyttökuntoisena pitkään eikä siihen käytetä ihmiselle vaarallisia kyllästeitä. Tarjottimet voidaan jättää joko kokonaan käsittelemättä tai ne pintakäsitellään luonnonmukaisella öljyllä.

Tarjottimien lisäksi valmistamme pieniä myyntihyllyjä, jotka on helppo kiinnittää seinään, tai valmistaa itsekseen pystyssä pysyvänä.

 

 

Referenssejä

Olemme toimittaneet rasioita aiemmin mm. Sotiemme Veteraanit Ry:n käyttöön Rautasormusten rasioiksi. Pelkästään tätä tilausta varten toimitimme rasioita 5000 kappaleen sarjan.

Lisää referenssejä voidaan toimittaa pyydettäessä.

 

 

Myyntipakkaukset tuotteellesi juuri oikeaan käyttöön

Jos etsit tuotteellesi yksilöllistä pakkausta, olkoonkin tähtäimessä edullinen puinen myyntipakkaus tai viimeisen päälle viimeistelty rasia, ota meihin yhteyttä ja tilaa mallirasia.

Valkila Oy
Juho Valkila
040 755 3825
juho@valkila.net
www.valkila.net

Liitä aineisto

Postituslista
Liity mukaan! Lähetämme uutiskirjeen kerran kuussa.
* = required field

Tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus!