Promootiotuotteet

Avaimenperiä omalla logolla

Jokaisen yrityksen toimintaan kuuluu mainonta ja markkinointi. Nykyisin sosiaalinen media on tullut markkinointiin mukaan ja sen kautta tavoittaa helposti satoja ihmisiä nopeasti, mutta silti asiakkaita tavatessa tarvitaan omat promootiotuotteet –kuten vaikkapa relaskooppeja.

Käytpä messuilla tai markkinoilla, meiltä saat avaimenperiä, jääkaappimagneetteja, lasinalusia tai muuta pientavaraa laserkaiverrettuna kotimaiselle puulle. Näissä tuotteissa suosimme lämpökäsiteltyä koivua tai tervaleppää, kun taas puiset käyntikortit valmistamme ohutviiluvanerista, jota on saatavilla joka alle yhden millin vahvuisena!

Emme myöskään kaihda muitakaan materiaaleja. Toimitamme kaikenkokoisia tuote-eriä sadasta kappaleesta tuhansiin kappaleisiin asiakkaan tarpeen mukaan!

Relaskooppi

Lasinalusia omalla logolla

Avaimenperä jossa kynsileikkuri sekä pullonavaaja

Lähetä tarjouspyyntö!

[contact-form-7 id=”293″ title=”Promootiotuotteet”]

Arto Pirttilahden eduskuntavaalikampanja

Arto Pirttilahti ja Juha Sipilä lämpöpuisen viivottimen kanssa

Keväällä 2015 toimitimme 2500kpl puisia 15cm viivottimia Arto Pirttilahden eduskuntavaalikampanjaa vauhdittamaan. Ja vauhdittivathan ne, sillä Arto meni jo toistamiseen läpi Pirkanmaan vaalipiiristä 6629 äänellä!

Toimitimme Arton vaalikampanjaa varten viivottimia myös vuonna 2011.

Arton kampanjan lisäksi olemme toimittaneet vaaleissa muun muossa käyntikortteja, voiveitsiä sekä tulitikkutelineitä kampanjoihin ympäri suomea.

Joulukuusenkoristeita

Voiveitsiä

Käyntikortteja